Tuotehaku

VARASTO

ostoskorisi sisältö:
0 Tuotteet

Yhteensä:
0,00 EUR

Osta
KIRJAUDU SISÄÄN

UUTISKIRJE

Anna meille e-mail osoitteesi, jos haluat saada tietoa uusista tuotteista ja tarjouksista..

Tervetuloa Pol-Steel Oy:n kotisivuille.

Näillä sivuilla voit tutustua yrityksemme tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin.

Takorauta-aidat

Suosittelemme takoraudasta valmistettuja aitoja niille asiakkaille, joille pihan ja sitä ympäröivän aitauksen upea ulkonäkö sekä ainutlaatuinen tyyli ovat tärkeitä. Takorauta-aitoja on mahdollista saada useilla eri kuvioilla: hyvin yksinkertaisista perusmalleista monimutkaisiin malleihin, jotka sisältävät taidokkaita taoselementtejä. Laaja kuviovalikoima sekä elementtien helppo yhdistettävyys takaavat sen, että tästä aidasta voit tehdä erittäin yksilöllisen – pihaasi ympäröivän oikean taideteoksen.

Alumiiniaidat

Suosittelemme alumiinista valmistettuja aitoja ja portteja niille asiakkaille, jotka arvostavat materiaalin kestävyyttä vaikeissakin olosuhteissa.  Alumiiniaitojen viimeistely on korkealaatuista ja hyvin säätä kestävää sekä niiden muotoilu on eleganttia. Erityisen rakenteen ansiosta aidan voi koota itse. Kaikki alumiiniportit ja -aidat on valmistettu vankoista, mutta samalla kevyistä ja tyylikkäistä materiaaleista. Voit valita laajasta värivalikoimasta rakennuksen julkisivuun sopivan sävyn.

Liukuportti ajoväylälle

Uudenaikainen liukuportti ajoväylälle. Huoleton ja helppokäyttöinen. Takaa piha-alueen turvallisen lukitsemisen tyylikkyydestä tinkimättä. Käytännöllinen ja kestävä. Liukuportti palvelee rakennuksen turvaamisessa usean vuoden ajan taaten samalla helpon pääsyn autolla piha-alueelle.

Verkkoaidat

Verkkoaita, punottu verkko, galvanoidut ja PVC-pinnoitetut metallilangat, sopii erityisesti yksityisen piha-alueen, tehdas-alueen tai urheilukentän aitaukseen. PVC-pinnoitus tehty laadukkaista materiaaleista ja se kestää täysin kylmiä lämpötiloja. Pinnoitus estää metallin ruostumisen ja näin verkkoaita kestää monivuotista käyttöä vaikeissakin sääolosuhteissa. Myymämme verkkoaita on helppo ja erittäin nopea asentaa. Valmiit aitaelementit takaavat sen, että et tarvitse erikoistyökaluja asentamiseen. Verkkoaita soveltuu hyvin myös epätasaiseen ja epäsymmetriseen maastoon asennettavaksi. Aidat on valmiiksi pakattu 25, 50 tai 100 metriin pituisiin rulliin. Eri aitarullat on helppo yhdistää toisiinsa ja näin ollen aidan pituus on vapaasti suunniteltavissa eikä siihen tarvita erityisiä liittimiä. Tilauksesta tarjoamme myös mm. hitsattuja verkkoaitoja. Lisäksi meiltä löydät tolpat ja muut asentamiseen tarvittavat kiinnikkeet ja tarvikkeet.

Riista- ja eläinverkkoaidat

Yrityksemme tarjoamar riistaverkot ovat tällä hetkellä markkinoiden edullisimmat. Meidän tarjoama tuote on siitä huolimatta erittäin laadukas ja kestävä. Tämän hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisen tuotteen ovatkin ottaneet omakseen jo useat asiakkaistamme. Tätä verkkoaitaa voidaan käyttää maa- ja metsätalousalueilla eläinten aiheuttamien vahinkojen estämiseksi. Riistaverkko sopii myös suurten maa-aluiden ja rakennustyömaiden (myös omakotitalon rakennustyömaalle) aitaukseen. Mallistostamme löytyy useita erilaisia verkkomalleja, useita eri korkeuksia sekä verkon silmäkokoja. Tilauksesta toimitamme verkot eri rullapituuksilla asiakkaan toivomuksen mukaan.

Urheilukenttien aitaukset/aitapaneelit

Urheilukenttien aitauksia toteutamme tilauksesta. Räätälöimme jokaisen tilauksen yksilöllisesti kohteen mukaan ja teemme aitauksia mm. hitsatuista aitaelementeistä (mallit Exclusive ja Strong), punotuista verkkoaidoista tai polypropeeni verkkoaidoista.

Hitsatut Strong-aidat – valmistettu kaksinkertaisista metallilangoista (8 ja 6 mm), silmäkoko 50x100 mm tai 50x200 mm – käytetään yleisesti stadioneilla erottamaan kentän ja yleisön välinen alue. Takaa pelaajien ja yleisön turvallisuuden estämättä hyvää näkyvyyttä.

Hitsatut ja taivutetut ns. 3D-aidat – käytetään yleisesti koulujen ja talojen pihoilla olevien urheilukenttien aitauksiin. Taivutetut ja muotoillut aidat estävät pallon karkaamisen kentän ulkopuolelle. Lisäksi tämä aitamalli edustaa tyylikästä muotoilua.

Punosverkkoaita – galvanoitu tai galvanoitu ja PVC-pinnoitettu verkkoaita – soveltuu erinomaisesti tenniskenttien ja koulujen urheilukenttien aitauksiin. Punottu verkkoaita on sopivan joustava ja verrattuna elementtiaitoihin tämä on kustannustehokas vaihtoehto.

Tehdasvalmiit vahvistetut betoniperustukset

Valmiit betonielementit suoraan tehtaalta. Nämä soveltuvat elementtiaitojen perustuksiin.  Valmiiden betonielementtien ansiosta aitojen asennuskustannukset jäävät alhaisiksi; asennettaessa ei tarvitse tehdä muotteja, teräsvahvistuksia eikä valaa betonia kuten perinteisiä perustuksia tehdessä. Betonielementit näyttävät tyylikkäiltä, kestävät rankkoja sääolosuhteita ja estävät eläimiä kaivamasta kuoppia aidan alta. Kaikki betonielementit valmistetaan kahtena standardikokona – korkeus 200 ja 300 mm, jonka ansiosta niitä voidaan käyttää myös erittäin jyrkissä maastoissa. Tilauksesta toimitamme myös 500 mm korkuisia elementtejä. Betoniperustusten pituus riippuu aitapaneelien asennustavasta (koukkuruuveilla tai kiinnikkeillä) ja palkkeja on saatavilla 2390 mm ja 2480 mm pituisina. Tehdasvalmiita betonipalkkeja on mahdollista leikata lyhyemmiksi ja sovittaa pituus tarkasti aidattavaan alueeseen.